illustration-bike-man-1

Wie zijn wij?

AT BIKE verhuurt al 25 jaar mountainbikes in Waimes, zodat u de mooiste wandelpaden van de Hoge Venen kunt verkennen. Deze regio zit vol met mountainbikeroutes die de passie van off-road fietsliefhebbers zullen bevredigen. De overvloedige bossen, schilderachtige landweggetjes en spannende afdalingen in de regio zijn een ideale speeltuin voor adrenalinezoekers. Wat je leeftijd ook is, mountainbiken in de Hoge Venen is een leuke ervaring die voor iedereen toegankelijk is!

Tot uw beschikking:

  • 150 brandschone fietsen en e-scooters
  • Fietsen voor kinderen vanaf 5 jaar
  • Kinderzitjes en fietskarretjes beschikbaar voor de kleintjes
  • Beveiligde kleedkamers beschikbaar
  • Technische ondersteuning bij storingen
  • Gemakkelijk en gratis parkeren voor uw auto
FOT03546

Fiets- en e-scootverhuur

Onze fietsen, al dan niet elektrisch ondersteund, bieden uitzonderlijke mogelijkheden om de Hoge Venen te verkennen in een gezellige sfeer!

illustration-bike-man-1

MOUNTAINBIKE

Elektrische mountainbikes

e-Stadsfiets

e-Scoot

Waarom onze fietsen huren?

Een ruime keuze aan fietsen, met of zonder ondersteuning

AT Bike biedt je de ideale fiets, met een breed scala aan maten en types, of je nu elektrische ondersteuning wilt of niet, voor een persoonlijke ervaring.

De beste fietsen op de markt

Profiteer van het comfort en de veiligheid van onze ultramoderne apparatuur, zodat je uitstapje op je fiets of elektrische mountainbike vlekkeloos verloopt.

illustration-bike-woman

Neem de tijd om de Hautes-Fagnes te verkennen

Ontdek de Hautes Fagnes met je familie of vrienden, op je eigen tempo, door een fiets te huren voor een dag of een halve dag.

Profiteer van pechhulp

Stap met een gerust hart op je fiets! We zijn er om je tijdens je rit te helpen en je te helpen in het geval van een ongeluk.