OP FIETS

De expert in verhuur en verkoop van fietsen, mountainbikes en e-scooters in het hart van de Ardennen.

AT BIKE biedt u al 25 jaar de mogelijkheid om mountainbikes met of zonder elektrische ondersteuning te huren in Waimes, zodat u de mooiste wandelpaden van de Hoge Venen kunt verkennen. Deze regio zit vol met mountainbikeroutes die de passie van off-road fietsliefhebbers zullen bevredigen. De uitgestrekte Ardense bossen, schilderachtige landweggetjes en spannende afdalingen maken deze regio tot de ideale speeltuin voor adrenalinezoekers. Wat je leeftijd ook is, mountainbiken in de Ardennen is een ervaring voor iedereen!

In het zadel?

Wie
zijn-
ons?

Tot uw beschikking,

150 smetteloze nieuwe fietsen voor jong en oud

Fietsen met of zonder elektrische ondersteuning

Gratis drankje na de wandeling

Kleedkamers beschikbaar

Technische ondersteuning bij een groot defect

Gratis en gemakkelijk parkeren

Stap op je fiets, het avontuur begint hier!

AT BIKE werd opgericht in Weismes, in het hart van de pittoreske Oostelijke gemeenten, en is veel meer dan een fiets- ene-bikeverhuurdienst. Het is een uitnodiging om de pracht van deArdennen, één van de mooiste streken van België, te ontdekken op een unieke enmilieuvriendelijke manier.

Een unieke ervaring

Of het nu gaat om een ontspannen ritje met het gezin, een avontuur door het glooiende landschap met vrienden of een adrenalinerace, onze fietsen en scooters zijn ontworpen om een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Evenementen en Teambuilding

Bij AT BIKE ontwerpen we evenementen op maat voor privé- en professionele gelegenheden. Onze teambuildingsessies in de buitenlucht zijn speciaal ontworpen om banden te versterken, samenwerking aan te moedigen en een gezonde dosis plezier en avontuur in elk team te injecteren!

Waarom kiezen voor AT BIKE?

 • Kwaliteit: Onze fietsen en scooters van topkwaliteit worden regelmatig onderhouden om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.
 • Lokaal: Als lokaal bedrijf kennen we de beste plekjes, de mooiste plekjes en geven we je het beste advies voor een geslaagde fietservaring.
 • Gemeenschap: Sluit je aan bij een groeiende gemeenschap van fietsliefhebbers! We delen dezelfde passie voor avontuur in de buitenlucht!

Stap op de fiets voor een onvergetelijk avontuur in de Hooglanden Venen! AT BIKE staat klaar om u te begeleiden over de sublieme paden van de Ardennen.

AT_BIKE_23-028

Onze diensten

Gemarkeerde routes voor beginners, sportievelingen en ervaren wandelaars
Hulp bij pech onderweg
Helmen, kaarten, reparatiesets, kinderzitjes, volgfietsen
Aanhangwagens voor het vervoer van kinderen of bagage

Een panne of technisch probleem tijdens je vakantie? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen op de wegen en paden!

Aan het begin van elke route krijgt elke groep een pomp en een kleine reparatieset. Bij een groot defect aan je fiets staat ons team klaar om gratis hulp te bieden. Bovendien kunnen we dankzij onze servicewagen je fiets snel vervangen als dat nodig is.

Levering

Dankzij ons speciaal uitgeruste voertuig kunnen we tot 50 mountainbikes vervoeren (prijsopgave op aanvraag).

AT_BIKE_23-106

Kom en ontdek
ons terras!

Dankzij onze 25 jaar ervaring kunnen we je adviseren over hoe je een geweldige tijd kunt hebben met je familie, vrienden of collega's.

Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, zijn er een aantal routes voor zowel beginners als ervaren fietsers. Breng uw goede humeur mee en kom genieten van een of meer dagen vol vreugde en geluk terwijl u ons platteland en onze dorpjes per fiets bezoekt.

We horen graag van je,

 • 150 onberispelijke, recente fietsen
 • Fietsen voor kinderen vanaf 5 jaar
 • Gratis drankje na de wandeling
 • Garderobe beschikbaar
 • Technische ondersteuning bij een groot defect
 • Gratis en gemakkelijk parkeren

Wil je een van onze fietsen of mountainbikes reserveren?

Neem nu contact met ons op!

Al onze activiteiten

ATV & Paintball pak

 • 2 uur mountainbiken
 • 1u30 paintball (200 kogels/stuk)

 

Mountainbike en scooter combinaties

 • Elektrische scooters
 • Afdaling van de Fagne

 

Combinatie mountainbike + educatieve wandeling

Ritje met de bankkar

Een ritje in een paardenkar is een charmante en pittoreske ervaring waarbij je de schoonheid van het omliggende platteland ontdekt terwijl je geniet van het comfort van een traditioneel voertuig. In samenwerking met het Maison du Parc.

Ontdek de smaakroute op de fiets

Uw evenement organiseren

Nog een
idee?

Op maat gemaakt

 

F.A.Q

Hebben jullie cursussen te bieden?

De regio Eastern Townships biedt een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde paden voor mountainbikers, voornamelijk in het zuidelijke deel. Dit netwerk beslaat 480 km aan paden en biedt mountainbikers de kans om de regio van Baraque Michel tot Ouren te ontdekken. Er zijn veel mogelijkheden, zowel wat betreft de lengte van de cursussen als het technische niveau. Je kunt de routes gemakkelijk vinden met behulp van GPS-tracks en het is ook mogelijk om een GPS-apparaat te huren bij sommige plaatselijke informatiekantoren.

Op welke leeftijd kunnen kinderen beginnen met fietsen?

Bij AT Bike kunnen de jongste rijders al beginnen vanaf 5 jaar. Voor de kleintjes hebben we tweezitters, babyzitjes en zelfs volgfietsen.

Is het beter om van tevoren te reserveren of om naar ons toe te komen?

We raden je sterk aan om van tevoren te reserveren, zodat je zeker weet dat de fiets die het beste bij je past beschikbaar is.

Hoeveel kilometer kun je afleggen op één acculading?

E-City fietsen tussen 60 en 120 km. E-mountainbikes tussen 50 en 70 km.

Welke fiets is geschikt voor welk type route?

De mountainbike en e-mountainbike zijn geschikt voor off-road rijden.

De City bike enE-city bike zijn geschikt voor gebruik op de weg, de Ravel en de Vennbahn.

De trikes zijn exclusief ontworpen voor ritten met de Ravel- en Vennbahn.

Wat zijn de RAVeL en de Vennbahn?

De Ravel en de Vennbahn zijn netwerken van openbare wegen voor voetgangers, fietsers en ruiters die de Ardennen en de Oostkantons doorkruisen.