Stadsfiets & e-Stadsfiets

De specialist in fietsverhuur voor je tochten met de RAVeL en de Vennbahn.

Verken de stad met AT BIKE's City Bike & e-City Bike

Ontdek de omliggende steden met onze E-City Bike!

Zeg vaarwel tegen de angst voor heuvels en lange afstanden met onze E-City Bikes! Deze moderne elektrische fietsen zijn uitgerust met soepele, krachtige en stille motoren, waardoor je een actieradius hebt die van elke reis een soepele, moeiteloze ervaring maakt.

Waarom kiezen voor een City Bike of een E-City Bike?

  • Superieur comfort: de elektrische fietsen van AT BIKE zijn geschikt voor stedelijke omgevingen, maar ook voor RaVel.
  • Elektrische ondersteuning: Met E-City Bikes krijg je extra ondersteuning om langere afstanden af te leggen of kleine heuvels te beklimmen zonder enige fysieke inspanning, zodat je optimaal van je rit kunt genieten.
  • Stadsverkenning: Er gaat niets boven een City Bike of E-City Bike om de verborgen hoekjes van Malmédy, Stavelot, Waimes en Butgenbach te ontdekken.
  • Ecologisch engagement: Door te kiezen voor een City Bike of E-City Bike maak je een 100% ecologische keuze en help je jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze E-City Bikes zijn stil en niet-vervuilend en helpen het milieu te beschermen.

Reis anders met AT BIKE
Naast verhuur bieden we ook stadsroutes, rondleidingen en themaroutes om je de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van de regio te laten ontdekken. Of je nu in de buurt woont of er op bezoek bent, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken op de fiets.

Ontdek Malmedy op twee wielen!
Klaar om de stad vanuit een nieuwe hoek te bekijken? Reserveer je City Bike of E-City Bike vandaag nog, online of door contact met ons op te nemen. Met AT BIKE wordt elke rit een avontuur.

Beschikbaar op
van
van 1,50 m

Onze mogelijkheden

Charger-GT-vario-HS-mixte-noir-1

E-Stadsfiets

All-terrain fietsen voor alle maten en niveaus

  • Nieuwste modellen
  • Prijzen vanaf €25 voor een halve dag (4 uur) en €30 voor een hele dag
  • Verlaagde prijzen gedurende meerdere dagen".

E-Stadsfiets

35€
halve dag per persoon

Aanbod op maat

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om onze activiteiten te combineren met die van onze partners (restaurants, musea, abdijbezoeken, bierproeverijen...): we kunnen een programma op maat samenstellen naargelang je behoeften en wensen.

ONZE PARTNERS

ardenne_etape
baugnez-44_logo-horiz-decoupe-44
2 copie
1

CONTACT ONS

+32(0)484 44 88 66
info@atbike.be
OP FIETS
Route de Grosbois 11
4950 Weismes, België