e-Scoot

Ontdek de Hoge Venen en de Ardennen op een elektrische scooter!

Ontdek de regio op een nieuwe en leuke manier met onze all-terrain elektrische scooters!

Ontdek de Ardennen en de Hoge Venen op een all-terrain elektrische scooter!

Welkom bij AT Bike, gelegen in het hart van de Hoge Venen in Ovifat, op een steenworp afstand van het majestueuze Signal de Botrange en vlakbij het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Het is onze passie om je ervaringen in de buitenlucht te bieden, met familie, vrienden of collega's op het werk.

Onze vlaggenschipactiviteit, de E-Scoot, nodigt je uit om onze prachtige regio op een nieuwe en vermakelijke manier te ontdekken. De E-Scoot beweegt geruisloos dankzij de elektromotor, zodat je moeiteloos elk pad kunt nemen, of het nu modderig of rotsachtig is. Deze wandeling vindt plaats in alle rust, met respect voor de omgeving, en wordt begeleid door een ervaren gids die zijn kennis van de omringende natuur zal delen.

Waarom kiezen voor een City Bike of e-City Bike?

 • Comfort: de all-terrain scooter biedt een gevoel van moeiteloos glijden en vrijheid dankzij de 100% elektrische motor.
 • Elektrische ondersteuning: Met e-City Bikes kun je extra ondersteuning krijgen om langere afstanden af te leggen of die korte heuvels te overwinnen zonder je in het zweet te werken.
 • De natuur verkennen: er gaat niets boven een E-Scoot om de verborgen hoekjes van de Oostelijke Steden en de pittoreske paadjes van de Ardense bossen te ontdekken.
 • Eco-verantwoordelijkheid: Door voor een elektrische scooter te kiezen, kies je voor een 100% milieuvriendelijke manier van transport en verminder je je ecologische voetafdruk. E-Scooters zijn stil en niet-vervuilend, om het milieu te helpen beschermen.

Begeleide wandelingen

We bieden op maat gemaakte rondleidingen voor groepen vanaf 2 personen, altijd onder begeleiding van een gids.

Wij organiseren uw bedrijfsevenementen
Bij AT Bike blinken we uit in het organiseren van bedrijfsincentives en teambuildingevenementen, of het nu voor een paar uur of twee dagen is. Wij creëren onvergetelijke ervaringen voor uw collega's en klanten op elektrische scooters, waardoor de band binnen uw team wordt versterkt.

 

Onze mogelijkheden

E-scoot

E-Scoot

 • E-SCOOT" scooter
 • Tweemotorig 100% elektrisch

Quadrix2

QUADRIX

 • 100% elektrische, volledig geveerde rolstoel
 • Krachtig remmen
 • Geschikt voor steile paden tot 1200 meter hoogteverschil
 • Krachtige, stille motor
 • Geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit

E-SCOOT

40€
per persoon

QUADRIX

60€
per persoon

Aanbod op maat

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om onze activiteiten te combineren met die van onze partners (restaurants, musea, abdijbezoeken, bierproeverijen...): we kunnen een programma op maat samenstellen naargelang je behoeften en wensen.

Formule

Voertuigen: E-SCOOT
Tijd: 01:15 - 17 km
Toegang : Vanaf 16 jaar - 130 cm
Kit : Helm, handschoenen en bril zijn beschikbaar.
Een wetsuit is extra.
Het is aan te raden om je op het weer te kleden.

ONZE PARTNERS

ardenne_etape
baugnez-44_logo-horiz-decoupe-44
2 copie
1

CONTACT ONS

+32(0)484 44 88 66
info@atbike.be
AT fiets
Route de Grosbois 11
4950 Weismes, België